Υπηρεσιεσ reh-ability

>
>
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ – ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ – ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ - ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
Η φυσικοθεραπεία στα αυτοάνοσα -ρευματολογικά νοσήματα έρχεται να βοηθήσει τον ασθενή να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του μέσα από την βελτίωση της κινητικής του κατάστασης και την μείωση των συμπτωμάτων. Η πιο συχνή εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλούμε για ρευματολογικά νοσήματα είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι ένα χρόνιο νόσημα που εκδηλώνεται κατά κανόνα με συμμετρική αρθρίτιδα μικρών και μεγάλων αρθρώσεων. Προσβάλει συχνότερα γυναίκες και μπορεί να εμφανισθεί σε όλες τις ηλικίες.
Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι παθολογικές καταστάσεις όπου το αμυντικό μας σύστημα στρέφεται εναντίον μορίων και κυττάρων του ίδιου του οργανισμού με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βλάβες σε όργανα του σώματός μας όπως είναι οι αρθρώσεις, το δέρμα, οι νεφροί, οι ενδοκρινείς αδένες, οι πνεύμονες, η καρδιά, το κεντρικό νευρικό σύστημα (ΚΝΣ).
Αυτοάνοσα νοσήματα είναι η ρευματοειδή αρθρίτιδα, ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, η αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα, το σκληρόδερμα, η μυασθένεια και άλλα.
Οι επιστήμονες μέσα από μελέτες έχουν συσχετίσει τις αυτοάνοσες νόσους με το στρες. Στο κέντρο μας εφαρμόζεται, ο έλεγχος του στρες μέσα από την αερόβια άσκηση και τον βελονισμό ως συμπληρωματικά μέσα θεραπείας. 
SHARE POST
TWEET POST
WhatsApp
Email

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ