Βιογραφικο Ε.Μεγαπανος

>
Βιογραφικο Ε.Μεγαπανος
Ε. Μεγαπανος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα εως τα δωδέκατα του έτη και κατόπιν μετακόμισε με την οικογένεια του στην Νέα Μάκρη όπου και τελείωσε την βασική του εκπαίδευση. Είναι σύζυγος της Μαρίας Γ. Κούρτη και έχουν δύο παιδιά.

Στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα εργάστηκε ως φυσικοθεραπευτής στο γυμναστήριο Joe Weider, Ν.Μάκρη 2004-2005 αφού ολοκλήρωσε την πρακτική του εξάσκηση στο ασκληπιείο φυσικοθεραπευτήριο (γεωργιάδης –παπακωνσταντίνου, Αγία Παρασκευή) το έτος 2003-2005. Κατόπιν, εργάστηκε ως φυσικοθεραπευτής σε ομάδες ποδοσφαίρου όπως ΑΟΚ Κορωπίου (ανδρικό τμήμα) το έτος 2004-2005 και Αγία Παρασκευή το έτος 2005-2006.

Το έτος 2006-2007 εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και αμέσως για εννέα μήνες εργάστηκε ως φυσικοθεραπευτής στο γυμναστήριο Παλαίστρα στο Πύργο Αθηνών.

Απο το τέλος του 2007 έως τον ιούλιο 2015 ήταν εργαζόμενος στο ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο Αποστολίδου Ναταλία, στην Αθήνα. Μέτα την διακοπή αυτής της συνεργασίας, και για 3 έτη, συνεργάστηκε με τον Θησέα Αγίας Μαρίνας (εξωτερικός συνεργάτης). Εκεί ήταν μέλος της ομάδας  ως ειδικός κινησιοθεραπείας, και υπεύθυνος στην αποκατάσταση τραυματισμών, καθώς είχε τον ίδιο ρόλο και στον Εθνικό Νέας Μάκρης (ανδρικό τμήμα και ακαδημίες).

Σήμερα διατηρεί μεγάλο δίκτυο κατοίκον θεραπειών, υδροθεραπειών, συνεργασία με ομάδες και φυσικά ως εξωτερικός συνεργάτης με το Rehability, με έδρα την προσωπική του κατοικία

σεμιναρια

Στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια ιατρικού και φυσικοθεραπευτικού περιοχομένου.

Σεμινάριο water specific therapy aquatic certified course -50 ώρες (Ιούνιος 2018)

Συνέδριο Εμβιομηχανική – Κακώσεις – Αποκατάσταση γόνατος (Απρίλιος 2008)

 Συνέδριο Κυφοπλαστική 10 χρόνια γνώσης και εμπειρίας ( Ιανουάριος 2009)